Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
LITERATURĂ PENTRU COPII & ADOLESCENȚI
NOUTĂȚI
Image: 
CARTEA DE ASTRONOMIE A COPIILOR. SERIA ENCICLOPEDIA PUSTILOR

Știința nu a fost niciodată mai ușoară sau mai distractivă!
Deschide Enciclopedia puștilor: Cartea de astronomie a copiilor și te vei trezi călătorind prin timp într-o navă spațială, către locuri în care puțini oameni au ajuns!
De la stele și planete la OZN-uri și extratereștri, aceasta carte explorează, pagină cu pagină, tot ce este dincolo de lumea pe care o cunoști atât de bine.

Vei descoperi și alte lucruri interesante: de ce au crezut oamenii că Soarele se învârte în jurul Pământului și cum au descoperit adevărul * ce se află în partea nevăzută a Lunii - cum au luat naștere galaxii precum Caleea Lactee * ce le rezervă viitorul tuturor celor care locuiesc în universul nostru.
Și vei învăța: cum să-ți confecționezi propria trusă de astronom amator * cum să îți transformi camera într-un mic cosmos - cum să organizezi o petrecere de astronaut * cum să faci extratereștri comestibili din gelatină.

Călătoria în spațiu începe în paginile acestei cărți în care vei găsi jocuri și activități ce îți vor pune la încercare mintea și abilitățile de astronom și astronaut.

 

Postați creațiile voastre pe platforma comunității online a elevilor creativi: www.Qvis.ro.

Domeniu: 
Literatură pentru copii & Adolescenți
Educațional
Editie: 
I
Data Aparitie: 
Mai 2015
Nr Pagini: 
144
Format: 
19 x 23
Nr Volume: 
1
ISBN: 
978-973-47-2087-3
Preț:20 lei 14.00 lei
Extrase: 
De acelasi autor: