Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
LITERATURĂ PENTRU COPII & ADOLESCENȚI
NOUTĂȚI
Image: 
CODUL LUPTATORILOR NINJA. PORTALUL MAGIC NR. 5

Seria PORTALUL MAGIC

Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au facut pe foarte mulți copii între șase și doisprezece ani să fie pasionați de lectură, înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe locul întâi în topul celor mai citite cărți din lume. Vândute în zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatorii în cele peste 50 de tări în care au fost traduse.
Jack și sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp și spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă într-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină ei însiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vor întâlni creaturi uimitoare, personaje și realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoașterea și inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieri și de mâine.

#5. Codul luptătorilor Ninja
Jack și Annie sunt plăcut surprinși să constate că a reapărut căsuța din copac. Odată ajunși în ea, dau peste un soricel pe care Annie îl va boteza Alună, dar și peste un bilețel de la Morgan, în care li se cere să găsească patru lucruri speciale pentru a o elibera pe bibliotecară de vraja căreia îi căzuse victimă. În clipa imediat următoare, găsesc deschisă o carte care, odată atinsă, îi va teleporta în vechea Japonie unde sunt prinși de doi luptători ninja și duși într-o peșteră secretă, la maestrul acestora. Le sunt dezvăluite cele trei porunci ale codului ninja, iar dacă le vor respecta, vor reuși să se întoarcă acasă.

Pentru a participa la Concursul Comper - Lectură și scriere creativă, trebuie să vă creați cont pe pe www.Qvis.ro, platforma comunității online a elevilor creativi.

Înscrierile pentru concurs se fac pe site-ul www.concursurilecomper.ro, secțiunea Lectură și scriere creativă: http://concursurilecomper.ro/lectura-si-scriere-creativa.

Domeniu: 
Literatură pentru copii & Adolescenți
Editie: 
I
Data Aparitie: 
Noi 2014
Nr Pagini: 
64
Format: 
13x20
Nr Volume: 
1
ISBN: 
978-973-47-1873-3
Preț:9 lei 6.30 lei
Extrase: 
De acelasi autor: