Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
Image: 
LIMBA SI LITERATURA ROMANA - STANDARD. CLASA A IX-A

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Lucrarea de față este concepută ca o nouă modalitate de învățare, integrată (inter- și transdisciplinară), funcțională și aplicativă, a limbii și literaturii române în perioada școlarității obligatorii, în conformitate cu tendințele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competențelor de comunicare necesare în toate domeniile de cunoaștere și de activitate.
Elaborată conform programei de limba și literatura română, lucrarea este mai bogată decât un manual; ea conține toate cele zece teme de studiu recomandate de programa (Adolescența; Familia; Iubirea; Lumi fantastice; Confruntări etice și civice; Joc și joacă; Școala; Scene din viața de ieri și de azi; Aventura, călătorie; Personalități, exemple, modele), dând profesorilor posibilitatea să aleagă o temă sau alta în funcție de profilul și specializarea claselor și de numărul de ore pe săptămână și, de asemenea, conform principiului accesibilității în raport cu nivelul dezvoltării intelectuale și de cultură generală al elevilor. Un capitol separat îl constituie Literatura și alte arte, în care se studiază relația dintre literatură și alte limbaje artistice.

Profesorii au posibilitatea de a-și elabora propriul portofoliu și de a-l completa cu o serie de instrumente didactice marcate cu PP, într-o maniera rapidă, sigură și printabilă, logându-se pe site-ul editurii, www.Qedu.ro, site-ul e-portofoliului cadrelor didactice. Elevii, îndrumați de profesor, își pot crea propriul e-portofoliu al disciplinei, pe site-ul www.Qvis.ro, dar au și posibilitatea de a nota compunerile, creațiile și reflecțiile proprii, pe care să le împărtășească prietenilor, colegilor pasionați de lectură și scriere creativă. În acest sens, am notat cu PE secvențele de învățare pe care elevii le vor consemna în portofoliul/e-portofoliul disciplinei.

Acest auxiliar este completat și de un instrument didactic suplimentar digital gratuit care organizează in mod concret competențele prevăzute de programă. Folosind codul de acces online pe site-ul www.edituraparalela45.ro se pot obține și alte materiale didactice (teste pentru fiecare unitate, însoțite de bareme de corectare și sugestii de rezolvare, galerii de imagini, lecții viodeoproiectabile în clasa și planuri de lecție, miniproiecte, demersuri didactice explicate, prezentări în format Power Point, dosare pedagogice, linkuri utile către resurse video și audio etc.).

Cu scopul de a facilita munca profesorilor, găsiti aici și:

Planificarea calendaristica la limba si literatura romana, clasa a IX-a, an scolar 2013-2014

 

Planificarea unitatilor de invatare la limba si literatura romana, clasa a IX-a, an scolar 2013-2014

Folosită în clasă, sub îndrumarea directa a profesorului, sau acasa, în activitatea independentă, lucrarea de față se va dovedi eficientă și stimulativă atât pentru elevi, cât și pentru profesori și părinți.

 

Intrați pe www.Qvis.ro și puteți completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.

Intrați pe www.Qedu.ro și puteți completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.

Domeniu: 
Educațional
Subdomeniu: 
Colectie: 
Editie: 
a II-a
Data Aparitie: 
Aug 2014
Nr Pagini: 
296
Format: 
20x26
Nr Volume: 
1
ISBN: 
978-973-47-1893-1
Preț:29 lei 22.00 lei
Extrase: 
De acelasi autor: