Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
Image: 
LIMBA SI LITERATURA ROMANA - STANDARD. CLASA A X-A

Descărcați: PLANIFICAREA ANUALA PENTRU PROFIL REAL și PLANIFICAREA ANUALA PENTRU PROFIL UMAN

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Lucrarea de față este concepută ca o nouă modalitate de învățare, integrată (inter- și transdisciplinară), funcțională și aplicativă, a limbii și literaturii române în perioada școlarității obligatorii, în conformitate cu tendințele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competențelor de comunicare necesare în toate domeniile de cunoaștere și de activitate.
Elaborată conform programei de limba și literatura română, lucrarea este mai bogată decat un manual; ea conține toate temele de studiu recomandate de programă (Lectura prozei narative; Lectura poeziei; Textul dramatic și arta spectacolului), dând profesorilor posibilitatea să aleagă o temă sau alta în funcție de profilul și specializarea claselor și de numărul de ore pe săptămână și, de asemenea, conform principiului accesibilității în raport cu nivelul dezvoltării intelectuale și de cultură generală al elevilor. Un capitol separat îl constituie Evoluția criticii literare în cultura română, destinat profilului umanist.

Profesorii au posibilitatea de a-și elabora propriul portofoliu și de a-l completa cu o serie de instrumente didactice marcate cu PP, într-o maniera rapidă, sigură și printabilă, logându-se pe site-ul editurii, www.Qedu.ro, site-ul e-portofoliului cadrelor didactice. Elevii, îndrumați de profesor, își pot crea propriul e-portofoliu al disciplinei, pe site-ul www.Qvis.ro, dar au și posibilitatea de a nota compunerile, creațiile și reflecțiile proprii, pe care să le împărtășească prietenilor, colegilor pasionați de lectură și scriere creativă. În acest sens, am notat cu PE secvențele de învățare pe care elevii le vor consemna în portofoliul/e-portofoliul disciplinei.

Folosită în clasă, sub îndrumarea directă a profesorului, sau acasă, în activitatea independentă, lucrarea de față se va dovedi eficientă și stimulativă atât pentru elevi, cât și pentru profesori și părinți.

 

Intrați pe www.Qvis.ro și puteți completa electronic PORTOFOLIUL ELEVULUI.

Intrați pe www.Qedu.ro și puteți completa electronic PORTOFOLIUL PROFESORULUI.

Domeniu: 
Educațional
Subdomeniu: 
Colectie: 
Editie: 
I
Data Aparitie: 
Aug 2014
Nr Pagini: 
272
Format: 
20x26
Nr Volume: 
1
ISBN: 
978-973-47-1967-9
Preț:29 lei 22.00 lei
Extrase: 
De acelasi autor: