Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
Image: 
LIMBA SI LITERATURA ROMANA - STANDARD. CLASA A XII-A

Puteți descărca planificarea anuală pentru profilul Uman facand click AICI și planificarea anuală pentru profilul Real făcând click AICI.

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Lucrarea de față este concepută ca o nouă modalitate de învățare, integrată (inter- și transdisciplinară), funcțională și aplicativă, a limbii și literaturii române, în conformitate cu tendințele metodologice actuale, care pun accent pe formarea competențelor de comunicare necesare în toate domeniile de cunoaștere și de activitate.

Concepută conform programei de limba și literatura română, cartea este structurată în două unități: Perioada interbelică. Curente culturale și literare și Perioada postbelică. În ceea ce privește literatura, materia de studiu este organizată din perspectiva preponderent cronologică a evoluției fenomenului literar românesc, dar analiza textelor include aspecte structurale și de limbaj studiate și în anii anteriori.
Lucrarea oferă numeroase informații de istorie și critică literară în cadrul sintezelor de la fiecare unitate sau al rubricilor intitulate Memo. În plus, există repere consistente referitoare la tehnica documentării, la felul cum se realizează un studiu de caz sau o dezbatere.
Profesorii au posibilitatea de a-și elabora propriul portofoliu și de a-l completa cu o serie de instrumente didactice marcate cu PP, într-o maniera rapidă, sigură și printabilă, logându-se pe site-ul editurii, www.Qedu.ro, site-ul e-portofoliului cadrelor didactice. Elevii, îndrumați de profesor, își pot crea propriul e-portofoliu al disciplinei, pe site-ul www.Qvis.ro, dar au și posibilitatea de a nota compunerile, creațiile și reflecțiile proprii, pe care să le împărtășească prietenilor, colegilor pasionați de lectură și scriere creativă. În acest sens, am notat cu PE secvențele de învățare pe care elevii le vor consemna în portofoliul/e-portofoliul disciplinei.

Folosită în clasă, sub îndrumarea directă a profesorului, sau acasă, în activitatea independentă, lucrarea de față se va dovedi eficientă și stimulativă atât pentru elevi, cât și pentru profesori și părinți.

Domeniu: 
Educațional
Subdomeniu: 
Colectie: 
Editie: 
I
Data Aparitie: 
Sep 2015
Nr Pagini: 
200
Format: 
20x26
Nr Volume: 
1
ISBN: 
978-973-47-2130-6
Preț:27 lei 20.00 lei
Extrase: 
De acelasi autor: