Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
LITERATURĂ PENTRU COPII & ADOLESCENȚI
NOUTĂȚI
Image: 
SUGESTII DE LECTURA. CLASA A VI-A

Puteți descărca modele de planificări anuale, după logarea în contul dvs. personal QEDU, făcând click aici.

Seria de cărți Sugestii de lectură pentru clasele de gimnaziu sunt în concordanță cu programa școlar㠀œLectura și abilitățile de viaț〝 aprobata prin O.M.E.C.T.S. nr. 3961/3.05.2012.

Aceste cărți pot fi utilizate atât la cursul opțional €œLectura și abilitățile de viat〝 pentru clasele 5-8, cât și ca ghid pentru lectura suplimentară în cadrul orelor de Limba și literatura română, precum și pentru cercurile de lectură și scriere creativă.

Sunt lucrări care, utilizand metode moderne active de învățare, contribuie la dezvoltarea capacității de comunicare, socializare și de receptare a textelor literare și non-literare, la formarea spiritului critic și la stimularea creativității, atât individual cât și în echipă, în concordanță cu nevoile cotidiene de cunoaștere și de viață.

Ca noutate, elevii au posibilitatea de a completa în jurnalul propriu contribuțiile lor personale, în varianta scrisă, dar și online pe site-ul www.Qvis.ro (site-ul comunității online a tuturor elevilor care iubesc lectura șŸi scrierea creativăƒ).

In acest fel se creează posibilitatea de informare și învățare digitală prin utilizarea calculatorului și a internetului.

 

Pentru a participa la Concursul Comper -€“ Lectură și scriere creativă, trebuie să vă creați cont pe: www.Qvis.ro.

Înscrierile pentru concurs se fac pe site-ul www.concursurilecomper.ro, secțiunea Lectură și scriere creativă: http://concursurilecomper.ro/lectura-si-scriere-creativa.

Domeniu: 
Literatură pentru copii & Adolescenți
Educațional
Subdomeniu: 
Editie: 
1
Data Aparitie: 
Oct 2013
Nr Pagini: 
224
Format: 
14X20
Nr Volume: 
1
ISBN: 
978-973-47-1786-6
Preț:16 lei 11.20 lei
Extrase: 
De acelasi autor: