Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
LITERATURĂ PENTRU COPII & ADOLESCENȚI
NOUTĂȚI
Image: 
VACANTA IN ORASUL VULCANULUI. PORTALUL MAGIC NR. 13

Seria PORTALUL MAGIC

Extrem de apreciate de părinți, de profesori, dar mai ales de copii, cărțile din seria Portalul magic, ale celei mai populare autoare americane Mary Pope Osborne, au realizat un lucru cu adevărat magic: i-au făcut pe foarte mulți copii între șase și doisprezece ani să fie pasionați de lectură, înaripându-le imaginația. Tocmai de aceea Portalul magic a ajuns să ocupe locul întâi în topul celor mai citite cărți din lume. Vândute în zeci de milioane de exemplare, aceste cărți au devenit lecturi suplimentare obligatorii în cele peste 50 de țări în care au fost traduse.
Jack și sora lui mai mică, Annie, călătoresc în timp și spațiu dintr-o căsuță secretă, plină cu cărți, descoperită într-un copac fabulos. Fiecare carte deschisă îi face să treacă într-o altă lume, ca printr-un portal magic, oferindu-le astfel prilejul să devină ei însiși personajele unor aventuri pe parcursul cărora vor întâlni creaturi uimitoare, personaje și realități din epoci istorice diferite.
Cărțile din seria Portalul magic sunt de fapt un pretext epic de a lărgi cunoașterea și inteligența copiilor, de a le oferi informații surprinzătoare pentru ei din lumea de azi, de ieri și de mâine.

#13. Vacanţă in oraşul vulcanului

O nouă aventură plină de suspans cu Jack şi Annie începe în numărul 13 al seriei şi se va încheia în numărul 16. Noua lor misiune: să salveze legende din biblioteci străvechi. Copiii se trezesc pe străzile din Pompei, îmbrăcaţi ca nişte copii romani. Descoperă, nu după mult timp, că au nimerit chiar în ziua când oraşul va fi distrus. Dar trebuie să găsească o bibliotecă veche înainte ca aceasta să dispară de pe faţa pământului.

 

Pentru a participa la Concursul Comper -€“ Lectură și scriere creativă, trebuie să vă creați cont pe pe www.Qvis.ro, platforma comunității online a elevilor creativi.

Înscrierile pentru concurs se fac pe site-ul www.concursurilecomper.ro, secțiunea Lectură și scriere creativă: http://concursurilecomper.ro/lectura-si-scriere-creativa.

Domeniu: 
Literatură pentru copii & Adolescenți
Editie: 
I
Data Aparitie: 
Mai 2016
Nr Pagini: 
64
Format: 
13x20
Nr Volume: 
1
ISBN: 
978-973-47-2301-0
Preț:9 lei 6.30 lei
Extrase: 
De acelasi autor: