Autentificare
X
Enter your e-mail address.
Enter the password that accompanies your e-mail.
Coș Cumpărături
Nr. Produse: 0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
1
2
3
4
5
6
7
8
Termeni si Conditii
Conditii legale

Acest site functioneaza conform prevederilor legale ale statului roman.

Securitatea datelor

Editura PARALELA 45 nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului si nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele pierderi de informatii cauzate de disfunctionalitati ale severului pe care este postat site-ul.

Confidentialitatea datelor personale

Editura PARALELA 45 se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor dumneavoastra personale si sa nu furnizeze nici unei alte parti baza de date care contine datele dumneavoastra.

Responsabilitatea in privinta comenzilor

Editura PARALELA 45 nu poate garanta existenta permanenta in stoc a tuturor cartilor afisate. Din acest motiv, editura isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca titlul respectiv a fost epuizat, in conditiile unei notificari prealabile.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Editura PARALELA 45 este inregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numarul 30064.
Administratorul site-ului va lua toate măsurile rezonabile ca toate informațiile cu caracter personal furnizate să fie colectate și procesate fără a fi făcute cunoscute unor terți, asigurându-se păstrarea în siguranță și confidențialitatea acestora, în conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 (modificată prin Legea nr. 102/2005, Legea nr. 278/2007, Legea nr. 141/2010, precum și cu toate modificările ulterioare) din Romania privind protecţia persoanelor referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
Administratorul site-ului are obligația de a administra datele dumneavoastră doar în scopurile specificate. Scopul colectării datelor este de reclamă, marketing și publicitate. Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare cont declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a Editurii Paralela 45, înregistrată în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal sub numarul 30064.

Utilizarea site-ului Editurii PARALELA 45 implica acceptarea acestor termeni si conditii.