Cauza afecţiunii de care suferiţi sunt alimente pe care le consumaţi?
Suferiţi adesea de baonare… scăderea energiei după ce mâncaţi… crampe sau stări de greaţă… afecţiuni cutanate precum urticarie sau eczemă… stări emoţionale alternante?
Dacă răspundeţi afirmativ la două sau mai multe întrebările de mai sus, atunci ajutorul vă este la îndemână. Anthony J. Haynes, un nutriţionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutriţional unic pentru a vă ajuta să identificaţi şi să evitaţi intoleranţele alimentare cu care vă confruntaţi. Urmând doar câţiva paşi simpli, puteţi izola şi elimina problemele alimentare şi modifica complet simptomele.
Antoinette Savill, autoare premiată pentru cărţile dedicate dietelor speciale, prezintă peste 70 de reţete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmând acest plan, veţi adora fiecare înghiţitură din reţele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentaţi şi bine pregătiţi nutriţionişti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutriţie din Harley Street, Londra. În ultimii zece ani a susţinut cursuri intensive şi workshopuri de nutriţie avansată. Este autorul cărţii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este câştigătoarea premiului Glenfiddich pentru reţete culinare şi autoarea bestsellerurilor: Reţete culinare care nu conţin gluten,grâu şi produse lactate; Elimini grâul, scapi de kilogramele în plus şi Prepararea mâncărurilor care nu provoacă alergii petru copii.
Cauza afecţiunii de care suferiţi sunt alimente pe care le consumaţi?
Suferiţi adesea de baonare… scăderea energiei după ce mâncaţi… crampe sau stări de greaţă… afecţiuni cutanate precum urticarie sau eczemă… stări emoţionale alternante?
Dacă răspundeţi afirmativ la două sau mai multe întrebările de mai sus, atunci ajutorul vă este la îndemână. Anthony J. Haynes, un nutriţionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutriţional unic pentru a vă ajuta să identificaţi şi să evitaţi intoleranţele alimentare cu care vă confruntaţi. Urmând doar câţiva paşi simpli, puteţi izola şi elimina problemele alimentare şi modifica complet simptomele.
Antoinette Savill, autoare premiată pentru cărţile dedicate dietelor speciale, prezintă peste 70 de reţete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmând acest plan, veţi adora fiecare înghiţitură din reţele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentaţi şi bine pregătiţi nutriţionişti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutriţie din Harley Street, Londra. În ultimii zece ani a susţinut cursuri intensive şi workshopuri de nutriţie avansată. Este autorul cărţii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este câştigătoarea premiului Glenfiddich pentru reţete culinare şi autoarea bestsellerurilor: Reţete culinare care nu conţin gluten,grâu şi produse lactate; Elimini grâul, scapi de kilogramele în plus şi Prepararea mâncărurilor care nu provoacă alergii petru copii.