Coșul meu 0
Contul meu
0
Colecții
Biblia intoleranțelor alimentare
INDISPONIBIL
+
25.00 lei 12.50 lei
Wishlist
Wishlist
Autor:
Domeniu:
Colecție:
An apariție:
2017
Nr. pagini:
352
Format:
13×21
ISBN:
978-973-47-0758-4
Nr. volume: 1
Descriere
Despre autori
Recenzii (0)
HAYNES Antony
SAVILL Antoinette

Cauza afecţiunii de care suferiţi sunt alimente pe care le consumaţi?
Suferiţi adesea de baonare… scăderea energiei după ce mâncaţi… crampe sau stări de greaţă… afecţiuni cutanate precum urticarie sau eczemă… stări emoţionale alternante?
Dacă răspundeţi afirmativ la două sau mai multe întrebările de mai sus, atunci ajutorul vă este la îndemână. Anthony J. Haynes, un nutriţionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutriţional unic pentru a vă ajuta să identificaţi şi să evitaţi intoleranţele alimentare cu care vă confruntaţi. Urmând doar câţiva paşi simpli, puteţi izola şi elimina problemele alimentare şi modifica complet simptomele.

  • identificaţi alimentele intolerante
  • aflaţi cauza intoleranţei
  • eliminaţi alimentele netolerate fără a pofti după ele
  • luaţi la cunoştinţă despre relevanţa şi funcţionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
  • luaţi suplimentele alimentare adecvate nevoilor

Antoinette Savill, autoare premiată pentru cărţile dedicate dietelor speciale, prezintă peste 70 de reţete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmând acest plan, veţi adora fiecare înghiţitură din reţele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentaţi şi bine pregătiţi nutriţionişti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutriţie din Harley Street, Londra. În ultimii zece ani a susţinut cursuri intensive şi workshopuri de nutriţie avansată. Este autorul cărţii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este câştigătoarea premiului Glenfiddich pentru reţete culinare şi autoarea bestsellerurilor: Reţete culinare care nu conţin gluten,grâu şi produse lactate; Elimini grâul, scapi de kilogramele în plus şi Prepararea mâncărurilor care nu provoacă alergii petru copii.

Biblia intoleranțelor alimentare
25.00 lei 12.50 lei
Wishlist
Wishlist
INDISPONIBIL
+
Domeniu:
Colecție:
An apariție:
2017
Nr. pagini:
352
Format:
13×21
ISBN:
978-973-47-0758-4
Nr. volume: 1
Descriere
Despre autori
Recenzii (0)
HAYNES Antony
SAVILL Antoinette

Cauza afecţiunii de care suferiţi sunt alimente pe care le consumaţi?
Suferiţi adesea de baonare… scăderea energiei după ce mâncaţi… crampe sau stări de greaţă… afecţiuni cutanate precum urticarie sau eczemă… stări emoţionale alternante?
Dacă răspundeţi afirmativ la două sau mai multe întrebările de mai sus, atunci ajutorul vă este la îndemână. Anthony J. Haynes, un nutriţionist de top din Marea Britanie, a realizat un plan nutriţional unic pentru a vă ajuta să identificaţi şi să evitaţi intoleranţele alimentare cu care vă confruntaţi. Urmând doar câţiva paşi simpli, puteţi izola şi elimina problemele alimentare şi modifica complet simptomele.

  • identificaţi alimentele intolerante
  • aflaţi cauza intoleranţei
  • eliminaţi alimentele netolerate fără a pofti după ele
  • luaţi la cunoştinţă despre relevanţa şi funcţionarea testelor de laborator care vi se potrivesc
  • luaţi suplimentele alimentare adecvate nevoilor

Antoinette Savill, autoare premiată pentru cărţile dedicate dietelor speciale, prezintă peste 70 de reţete culinare delicioase, care exclud alimentele netolerante. Urmând acest plan, veţi adora fiecare înghiţitură din reţele culinare.
ANTHONY J. HAYNES este unul dintre cei mai experimentaţi şi bine pregătiţi nutriţionişti din Marea Britanie, fiind directorul prestigioasei clinici de nutriţie din Harley Street, Londra. În ultimii zece ani a susţinut cursuri intensive şi workshopuri de nutriţie avansată. Este autorul cărţii Factorul insulina. ANTOINETTE SAVILL este câştigătoarea premiului Glenfiddich pentru reţete culinare şi autoarea bestsellerurilor: Reţete culinare care nu conţin gluten,grâu şi produse lactate; Elimini grâul, scapi de kilogramele în plus şi Prepararea mâncărurilor care nu provoacă alergii petru copii.

Distribuie pe Twitter
Distribuie pe Pinterest
Distribuie pe Email
POATE VĂ INTERESEAZĂ ȘI